Registrul actelor juridice

Registrul actelor juridice al Republicii Moldova, peste 50 000 denumiri de acte, inclusiv codurile și actele internaționale la care Republica Moldova a aderat, în limbile română și rusă.

Legislația Republicii Moldova

Sistem Informatic, include baza de date juridice, programul de consultare și programul specializat pentru actualizarea bazei de date, conține peste 53 000 acte (denumiri și texte), inclusiv toate codurile și actele internaționale la care Republica Moldova a aderat, în limbile română și rusă.

Practica Judiciară

Sistem Informatic, include bază de date a practicii judiciare, programul de consultare și programul specializat pentru actualizarea bazei de date, conține circa 18 000 de documente privind jurisprudența, în limbile română și rusă.

Dicționar Legislativ

Dicționar legislativ explicativ, bazat pe definițiile terminologice utilizate în actele normative din baza de date juridice a Republicii Moldova, conține circa 6 000 de definiții.

DEX.Ro

Dicționar explicativ al limbii române, bazat pe definițiile culese din diverse dicționare tipărite, în principal din DEX (Dicționarul Explicativ al Limbii Române), conține peste 360 000 de definiții.

Utile

Legături utile spre resurse Internet cu caracter juridic și general.

Telefon de contact: 022-82-09-11